Welkom Coach!

Beste fans,

Er is witte rook…

Kristof Michiels heeft een overeenkomst getekend voor 3 jaar als coach van ons A-team. We zijn daar als club bijzonder over verheugd. En zo keert hij terug waar het ook begon voor hem als assistant-coach in Leuven in 2012.

Na zijn passage in Leuven ging het snel voor Kristof, als assistant-coach bij Limburg United, Charleroi en terug Limburg United. Na een korte passage bij Hasselt BT werd hij in 2021 head coach bij Mechelen, waar het nog een versnelling hoger ging… Coach van het jaar 2022, steevast in de hogere regionen van de competitie en als kers op de taart, assistant-coach van de Belgian Lions.

Op zijn 40e best al een indrukwekkend palmares als coach.

Het is niet alleen op basis van zijn palmares dat we Kristof een overeenkomst hebben aangeboden. We vonden het uitermate belangrijk dat onze jeugdwerking, de doorstroming van onze jeugd naar onze topploegen, de professionele begeleiding van onze jeugd verder wordt uitgebouwd. In Kristof zien we ook de persoon die dit verder mee vorm kan geven, samen met het huidige jeugdbestuur, de jeugdcoaches en de coaches van de seniorenploegen.

Kristof Michiels: “Ik ben blij om terug in Leuven te zijn, het voelt als thuis komen, de omgeving, de ploeg waar het allemaal begon voor mij”.


Welkom Coach!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x