30 januari 2019

Vrijwilligers aan het woord

Vrijwilligers aan het woord

Taken Carine: zaal klaarzetten, broodjes voor de spelers maken, pers ontvangen, vrijwilligers aansturen…

“De Leuven Bears zitten in mijn hart en ik beschouw ze echt als mijn tweede familie. Ik ben ook diegene die mijn gezin ‘aanport’ om elke wedstrijd een handje te komen helpen.”

Taken Arthur: post ophalen van de spelers, zorgen dat de briefwisseling goed opgevolgd wordt, de jetonautomaten leegmaken, de jetons wassen, leveringen en leeggoed regelen…

“Ik ben er elke match, ook op verplaatsing. We werken als vrijwilliger voor een symbolische euro, maar door de toffe sfeer geeft het enorm veel voldoening.”

Taken Hannelore: klaarzetten zaal en toog, verdeling jetons voor de vrijwilligers, administratieve ondersteuning, helpen met planning en taken…

“Zo lang ik mij kan herinneren werken mijn ouders als vrijwilliger voor Leuven Bears en zelfs mijn mémé van 87 komt regelmatig mee. Heel gezellig! Als ik na de match een high five krijg van onze spelers, dan maakt dat mijn avond helemaal goed!”

Taken Peter & Janine: opdienen, helpen achter de toog, inkomtickets scannen, inspringen waar nodig…

“Wij komen vooral helpen tijdens de thuismatchen omdat het heel plezant is en omdat het veel voldoening geeft om ons in te zetten voor onze favoriete club.”

 

OPROEP: Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?

 

Ben jij ook een Leuven Bears fan en wil je de handen uit de mouwen steken?
Ben jij een papa, mama, zus, broer, oma of opa van één van onze spelers? 

Heb jij bepaalde talenten die je kan inzetten om de werking van de club te verbeteren?

Dan ben jij de m/v die we zoeken! 

 

De Leuven Bears kunnen rekenen op meer dan 100 vrijwilligers die zich inzetten voor onze A-ploeg en voor onze 50 jeugd- en seniorenploegen. Maar… wij kunnen alle talenten en helpende handen zeer goed gebruiken!

Interesse? Mail ons op …. info@leuvenbears.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x