Versterking sportief team

Als club zijn we steeds op zoek naar verbetering en trachten we stap voor stap verder te groeien.


Als we even terugkijken mogen we gerust stellen dat we de voorbije jaren op sportief vlak heel grote stappen vooruit hebben gezet. Komende vanuit de kelder van het klassement zijn we er toch maar in geslaagd om 2 seizoenen geleden mee te spelen in de golden league (iets wat we vorig jaar net niet hebben gehaald). Het staat buiten kijf dat ons trainersduo Eddy Casteels & Jill Lorent hier schitterend werk hebben geleverd, ondersteund door Erwin Van Achten als sportief- en teammanager.


Via het aantrekken van goede spelers wat geen evidentie is (juiste balans tussen de kost van een speler versus de prestaties ervan), maar ook door te blijven werken aan de doorstroming tussen onze uitstekende jeugdwerking (met dank aan het jeugdbestuur onder leiding van Thomas Wyns en de jeugdcoördinatoren) en de seniorenteams (kijk maar naar onze eigen talenten bij de Young Bears en ons A team), hebben we heel wat stappen gezet in de uitbouw van onze sportieve fundamenten.


Als bestuur vonden we, dat we hier nog een stap verder in moesten zetten, vooral in het zoeken naar betaalbare goede spelers.


Om die verdere groei te realiseren, hebben we besloten om het sportieve team te versterken. Jurgen Van Meerbeeck, jullie wellicht bekend als ex-coach bij de Leuven Bears en met tonnen ervaring, is daarom gevraagd om de rol op te nemen van sportief manager van de Leuven Bears.


Erwin Van Achten blijft uiteraard zijn belangrijke rol als team manager volwaardig opnemen en zal in die hoedanigheid blijvend aanwezig zijn binnen de sportieve cel.


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x