Update wedstrijden A-team

Corona update wedstrijden A-team

Momenteel zijn we hard aan het werk om de uitgestelde wedstrijden opnieuw te kunnen inplannen op een latere datum (waarschijnlijk januari - februari). Van zodra deze gekend zijn communiceren we dit uiteraard. We wachten nog op de bevestigingen van de tegenploegen. Om onze positie in de top 5 te kunnen behouden hebben we jullie vocale steun hard nodig! Van zodra het weer kan verwelkomen we jullie graag opnieuw in Sportoase!

De uitwedstrijd op 19/12 in Antwerpen zal zonder publiek worden gespeeld. De thuiswedstrijd op 26/12/2021 staat momenteel ook nog op onze planning maar hier hebben we nog geen zekerheid of er publiek toegelaten zal zijn. Hierover proberen we zo snel mogelijk te communiceren.
Telkens er duidelijkheid is vanuit de beslissingen van het Overlegcomité en we de formele bevestiging hebben van de Basketballiga houden we jullie op de hoogte van het verdere verloop van de wedstrijden.

Ondertussen blijven de spelers van het A-team zich verder voorbereiden op de herstart van de competitie en trainen ze hard. Enkele oefenwedstrijden zorgen ervoor dat ze in hun ritme kunnen blijven!Foto: @SYSm3dia 

13 december 2021

Update wedstrijden A-team
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x