Update jonge talenten

Graag geven wij een update over onze jonge talenten.

Stella Artois Leuven Bears heeft als doel deze jonge talenten de kans te geven om zich op het hoogste basketbalniveau verder te ontbolsteren en dit onder de vakkundige begeleiding van coaches Eddy Casteels en Jill Lorent.

Vorig seizoen werden Roel Bucumi (rugnummer 11) en Tiago Nunes E Santos Cruz (rugnummer 10) reeds opgenomen in de vaste kern van het A-team. Zij maakten al vele minuten en toonden hun progressie op het terrein.

Dit jaar wordt ook Remco Nunes E Santos Cruz toegevoegd aan de vaste kern van het A-team. Hij zal het rugnummer 8 dragen. Remco zal ook nog aantreden bij het B-team in TDM2


Arne Schrevens (2m10) zal dit jaar naast Xander Vermeulen (2m13) volop mee trainen met het A-team maar beiden zullen prioritair de wedstrijden spelen met het B-team.

Noah Meeusen speelde een zeer opvallend Europees kampioenschap bij de U18.

Hij speelde de finale in divisie B tegen Letland en het team verloor nipt met 75-69 cijfers. Een sterke prestatie van ons Belgisch U18 team! Noah was alvast één van de uitblinkers en werd mee verkozen bij de “All-Star Five” van het tornooi. Hij behaalde een gemiddelde van 17,9 punten, 5 rebounds, 3,1 assists en 2 steals per wedstrijd.

Noah zal eveneens aantreden bij zowel het A-team als het B-team.


Update jonge talenten
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x