Twee nieuwe spelers voor de Leuven Bears

Nog 2 maanden… en we beginnen eraan in november … onze competitie, als de Coronagoden dit toelaten, maar we gaan er wel van uit.

Onze spelers zijn er ook klaar voor, Brandan Stith en Joshua Heath zijn terug uit de VS. Onze nieuwe spelers Thibault Vanderhaegen en Ziga Fifolt hebben hun eerste trainingen achter de rug en samen met Joris, Seppe, Luka en Jonas is het A-team compleet…

Of toch bijna…Hugh Robertson heeft recent heel onverwacht beslist om te stoppen met basketten... Dit was voor alle partijen een volslagen verrassing. Ons trainersduo heeft heel snel de omslag gedaan, we moeten als team nu eenmaal vooruit kijken.

We hebben beslist om Hugh te vervangen door 2 waardige topspelers, Joe Ebondo en Randy Haynes, die ooit samen gespeeld hebben bij Old Dominion en elkaar dus goed kennen. 

Randy is 25 jaar en is 1m93. Na zijn periode bij Old Dominion heeft hij in de G-League bij de Detroit Pistons gespeeld. Daarna heeft hij in Slovenië gespeeld tot Covid-19 toesloeg. 

Joe is 27 jaar (2m01) en heeft vorig seizoen al een paar keer meegetraind waar hij ons al bijzonder positief was opgevallen.

Op die manier bestaat de kern terug uit 10 spelers die we aanvullen met talenten uit onze U21-werking. PS: de finale kalender is nog niet bekend, zodra we ze kennen laten we dit jullie zo snel mogelijk weten.10 september 2020

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x