Toegang en tickets wedstrijden Leuven Bears

We spelen onze volgende thuiswedstrijd tegen Mechelen op 6/11 om 20u30 in onze eigen thuisbasis: Sportoase Leuven.


We brengen jullie graag een update over onze werking tijdens de wedstrijden gezien er wat zaken veranderd zijn omwille van de maatregelen die we moeten hanteren.


Gelieve deze zeker door te nemen om misverstanden aan de inkom te vermijden.Tickets

Onze tickets voor de wedstrijden zijn enkel online te verkrijgen. Je kan deze aankopen tot 24h van de dag voor de wedstrijd.

Let op: Het Covid Safe Ticket is verplicht!

Partners: tickets verkregen via mailing;
Leden van onze Academy: clubmembercode gebruiken via onze online ticket pagina.


Toegangsdeuren

We zijn verplicht om verschillende toegangsdeuren te gebruiken tijdens onze wedstrijden. Hierbij laten we jullie graag al weten waar jij moet zijn.

Van zodra je uit de parking komt en naar Sportoase wandelt, zullen we aan de rotonde rond het complex verschillende toegangsdeuren gebruiken. Je wandelt dus de trapjes op zodat je in de "wandel-ring" rondom Sportoase bent.


Diegenen die naar Links wandelen:
- Partners / VIP / PERS / Refs / Commissarissen Via de "oude" VIP inkom 
- Spelers thuisploeg / Spelers uitploeg / Laatkomers / rolstoelgebruikers / personen slecht te been / Aike Raes / Vrijwilligers: Via de HOOFDINGANG van de Sportoase

Diegenen die naar Rechts wandelen:
- Supporters thuisploeg en uitploeg: 1e nooddeur
- Abonnement houders NIEUW en HUIDIG: 2e nooddeur


Drank

We voorzien 2 locaties waar er drank kan genuttigd worden:
- VIP Lounge
- Mobiele toog in zaal


VIP Lounge
Deze is enkel toegankelijk voor VIP genodigden en abonnees VOOR en TIJDENS de wedstrijd. Na de wedstrijd kan iedereen naar onze VIP Lounge komen

Mobiele toog in zaal

Deze zal open zijn voor de wedstrijd en tijdens de rust. Drank kan enkel genuttigd worden aan de statafels voorzien bij de toog. Er mag geen drank mee in de tribunes genomen worden! De mobiele toog zal sluiten van zodra het fluitsignaal terug gaat zodat iedereen tijdig weer naar zijn plaats kan gaan.


Er zullen jetonautomaten komen in de arena zelf waar je jetons zal kunnen aankopen.


We beseffen dat deze aanpassingen geen ideaal scenario zijn en bedanken nu reeds iedereen om respectvol om te gaan met deze situatie. Onze vrijwilligers zullen alles op alles inzetten om er een fijne avond van te maken en alles vlot te laten verlopen!

Hopelijk zien we jullie op 17/10! 

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x