29 oktober 2018

Steun onze Leuven Bears on Wheels

Steun onze Leuven Bears on Wheels

Als Leuven Bears fan wil jij vast en zeker je steentje bijdragen om onze mindervalide basketters aan nieuw materiaal te helpen. Want sommige van onze rolstoelen voldoen helaas niet meer voor de competitie.

Leuven Bears on Wheels is één van de 17 enthousiaste projecten dat deelneemt aan 'Supporters voor G-sporters' en rekent daarvoor op jouw steun. Met rolstoelbasket zet Leuven Bears on Wheels zowel volwassenen als jongeren aan tot basketten. Het gespecialiseerde materiaal wordt niet alleen gebruikt door onze teams maar ook door scholen. Leuven Bears on Wheels leent haar sportmateriaal immers met plezier uit aan scholen voor initiatiesessies of sportdagen. Zo sensibiliseren we volop G-sport.

Vorig jaar hebben we maar liefst € 7.200 verzameld dankzij de gulle giften van onze supporters en dit jaar willen we natuurlijk beter doen! G-sport Vlaanderen verdubbelt het gedoneerde bedrag tot een maximum van € 10.000. Maar dat is nog niet alles! Je kan je ook registreren als supporter. Als we met ons aantal sympathisanten een plaats in de top drie behalen (vorig jaar eindigden we op de tweede plaats met 3.054 supporters) krijgen we een extra premie. 

Word nu supporter of doe een gift en steun onze rolstoelbasketters! 

(https://www.supportersvoorgsporters.be/projecten/leuven-bears-wheels

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x