Stella Artois Leuven Bears naar de Halve Finale van de Play-Offs!

Het is zover!

Zaterdag 07/05 wonnen we de belle (3e wedstrijd in de Kwartfinales) thuis tegen Charleroi met een mooie score van 90-77! Voor het eerst in onze geschiedenis gaan wij door naar de halve finale die gespeeld zal worden tegen Kangoeroes Mechelen! De halve finale wordt beslecht in een “best of five” formule. De Ploeg die dus het eerst 3 overwinningen kan behalen zien we terug in de finale van de Belgische Play-off en gaat dus voor de titel!

Op dinsdag 10/05 maken we de verplaatsing naar Kangoeroes Mechelen. Het team van Coach van het jaar Kristof Michiels had zich rechtstreeks geplaatst in de halve finale nadat ze in de Cross-Border competitie in de BNXT Golden League geëindigd was op de 2e plaats.

Donderdag 12/05 ontvangen wij de Kangoeroes in onze sportoase voor de 2e wedstrijd die om 20.30 zal plaatsvinden.

Zaterdag 14/05 spelen we opnieuw in Mechelen.


Omdat we uiteraard met zo veel mogelijk supporters naar Mechelen willen afreizen hebben we een bus voorzien en dit zowel op dinsdag 10/05 als zaterdag 14/05! Wil je mee rijden en onze Bears naar de overwinning juichen? Reserveer je plaatsje via Griet: 0475306639


We hopen jullie ook op donderdag massaal te mogen verwelkomen in onze Sportoase! Voor de Play-offs hebben wij onze ticketprijzen aangepast!

10€ inkom volwassenen 

5€ inkom studenten, jeugd (13-18jaar) en 65+menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x