Sportieve update

Beste fan van Stella Artois Leuven Bears


Er zijn recent wat wijzigingen geweest binnen ons team. We willen jullie graag een korte update geven:


  • John Fulkerson keert na een afwezigheid van 4 weken terug op het parket. Hij zal aantreden voor de bekerwedstrijd op vrijdag 8 december tegen Luik.
  • We zijn in blijde verwachting van de arbeidsvergunning van Jalen Tate. Als dit tegen donderdag in orde is (wat wij verwachten), zal hij kunnen meespelen tijdens de bekerwedstrijd tegen Luik.
  • Helaas blijven we geconfronteerd met blessureleed. Afgelopen vrijdag werd er bij Cody Riley een scheur in de kuit vastgesteld. De medische staf verwacht dat Cody een zestal weken out zal zijn (tot medio januari).
  • Teddy Allen geraakte niet speelgerechtigd omwille van administratieve redenen. Daarop werd in onderling overleg besloten het contract te beĆ«indigen.
  • Ook voor Victor Bailey Jr. kwam er na onderling overleg een einde aan de samenwerking.

De sportieve staf is momenteel op zoek naar een extra speler om zo snel mogelijk het team te vervolledigen. Wij houden jullie uiteraard zoals steeds op de hoogte.


Jullie begrijpen dat we als club hierdoor moeten. Er zijn omstandigheden waar we niet altijd vat op hebben. We moeten vooruit als club en daarvoor moeten er af en toe ingrepen gebeuren in de spelerskern.


We rekenen op jullie begrip hiervoor.


Namens de sportieve cel en het bestuur,


Sportieve update
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x