Spelers nieuws: Joshua Heath

Onze welgekende playmaker, Joshua Heath, zal uiteindelijk volgend seizoen niet terugkeren naar Stella Artois Leuven Bears.

Het is duidelijk dat hij zich bij Leuven Bears met verve in de picture heeft gespeeld na een zeer sterk seizoen in de BNXT League. Hij werd immers uitgenodigd voor een kamp bij ORLANDO MAGIC* dat zal doorgaan in oktober.

Enerzijds zijn wij trots dat “onze Josh” zo een kans krijgt, anderzijds hadden we hem liever volgend seizoen bij ons op het terrein gezien.

Wij wensen Josh alvast veel succes en geluk met deze voor hem zeer belangrijke uitdaging en bedanken hem voor de 3 mooie seizoenen die hij bij Leuven Bears doorbracht. Zijn videoboodschap kan je hier terugvinden.

De Club is uiteraard volop bezig om een volwaardige vervanging te vinden. Wij houden jullie alvast verder op de hoogte van het verdere verloop.
*De Orlando Magic is een professioneel basketbalteam uit Orlando, Florida. De club is opgericht in 1989. De Magic spelen in de Southeast Division van de Eastern Conference in de NBA met Amway Center als thuishaven. Van de 30 jaar die ze in de NBA bestaan, hebben ze de helft van de seizoenen de playoffs weten te halen.

12 augustus 2022

Spelers nieuws: Joshua Heath
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x