Record voor coach Casteels

Coach Casteels zal op zaterdag 4 maart 2023 tegen Yoast United zijn 185ste officiële wedstrijd bij Leuven langs de lijn staan. Hiermee verbetert hij het record van coach Van Meerbeeck dat op 184 stond.

In mei 2018 nam coach Casteels het roer over bij onze ploeg. Na vijf jaren met enkele mooie sportieve hoogtepunten volgde de voorbije week een aankondiging vanuit de club. Ons coaching-duo Casteels-Lorent tekende bij en zo gaat het cijfer van 185 wedstrijden nog verder uitgebreid worden.

Voor de fans van statistieken sommen we hieronder nog enkele interessante cijfers en feitjes op:

De balans van onze huidige coach staat op 148 competitiewedstrijden, 21 bekerpartijen en 16 play-offwedstrijden (nog een record voor een Leuvense coach).

Met 81 zeges (60 competitiezeges, 13 bekerzeges en 8 play-offzeges) heeft coach Casteels ook de meeste gewonnen partijen op zijn naam staan als nummer één bij Stella Artois Leuven Bears.

Na Ivica Skelin en Jurgen Van Meerbeeck is hij ook de derde coach die zich met onze club kon plaatsen voor de play-offs. Sinds zijn aanstelling wist hij van alle huidige Belgische tegenstanders al eens te winnen.


Zijn top vier meest opgestelde spelers zijn de volgende:

Joshua Heath111
Brandan Stith93
Seppe D'Espalier91
Thibault Vanderhaeghen73


Record voor coach Casteels
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x