Opschorten trainingen en oefenwedstrijden

Stella Artois Leuven Bears heeft beslist om alle trainingen op te schorten tot en met 16 augustus. Leuven en omgeving zijn op dit ogenblik weliswaar minder geïmpacteerd door de nieuwe uitbraak van het Covid-19 virus, maar Leuven Bears wil net als jullie elke mogelijke verdere verspreiding van het virus beletten. 

Het betreft hier concreet alle trainingen van spelers U16 en ouder. Zoals gebruikelijk loopt de start van de trainingen in verschillende fases, gespreid over de periode 1 augustus – 1 september. Een publicatie van de voorziene startdatum van de trainingen per ploeg – plaats, dag, datum en uur – volgt nog via de website.

Eerder deze week werd door de federatie Basketbal Vlaanderen, op advies van de veiligheidsraad beslist om alle wedstrijden, vriendschappelijke en andere, te schrappen voor de maand augustus. Zie ook de info op https://www.basketbal.vlaanderen/

We volgen de situatie uiteraard nauwlettend op, en houden jullie op de hoogte over onze aanpak na 17 augustus. We hopen, net als jullie, dat we dan de draad terug kunnen oppikken.

Onze excuses voor het mogelijke ongemak dat deze beslissing met zich meebrengt. 

Voor de RvB


Opschorten trainingen en oefenwedstrijden
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x