Onze jeugdwerking draait op volle toeren en zorgt voor een continue stroom van talent naar A en B team

Samen met onze trainers, jeugdcoördinatoren, het jeugdbestuur en in een nauwe samenwerking met ons coaching duo van de A ploeg, Jill en Eddy, is er de voorbije jaren heel hard gewerkt om onze jeugdwerking een versnelling hoger te schakelen. We kunnen nu echt wel stellen dat de doorstroming naar onze topteams een feit is.

Naast Wouter Willems die al lang een vaste stek heeft binnen de A ploeg, maken ook Tiago Nunes en Roel Bucumi volwaardig deel uit van de A kern. Tiago en Roel kunnen hierbij wel ook verder matchritme opdoen binnen de B ploeg, maar de focus voor Tiago en Roel is de A ploeg. Aangezien ze vanaf nu hun stek hebben bij de A ploeg is er dan ook beslist om hen beide een nieuw nummer te geven die past bij hun nieuwe rol. Tiago zal aantreden met nummer 10 en Roel met nummer 11. De invallende jeugdspelers zullen spelen met een nummer tussen 21 en 25.

Darnell Snyders, Remco Nunes, Lucas Ven en Xander Vermeulen zijn vaste waarden binnen de B ploeg, maar trainen tevens mee met de A ploeg en doen daar veel ervaring op. Zo kunnen ze ook af en invallen bij de A ploeg. Hun focus zal komend seizoen wel op de B ploeg liggen.

Daarnaast hebben we met Laurent Sergeant, Thomas Janssens, Milan Plessers, Yona Ray, Tim Rowe en Arne Schrevens nog 6 andere volwaardige B spelers.

Aanstormend talent zoals Joppe Theunis, Tudor Catana, Stan Soli, Jan Debrauwer en Roel Crabbe uit de U18/U21 reeksen trainen nu ook met de B kern en doen hier ervaring op, voorrang voor hen zijn de jeugdwedstrijden.


Onze jeugdwerking draait op volle toeren en zorgt voor een continue stroom van talent naar A en B team
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x