28 november 2018

ONE TEAM against CANCER voor de Warmste Week

ONE TEAM against CANCER voor de Warmste Week

Zeventien jaar was onze beloftevolle Alexander Rowe toen het verdict lymfeklierkanker viel in de lente van 2017. Hij speelde toen twee wedstrijden per week bij Leuven Bears. Hij voelde zich niet ziek maar moest toch meteen stoppen met sporten. Na verschillende zware chemokuren staat Alexander vandaag weer op het veld. Respect, want dat is allesbehalve vanzelfsprekend! Hier vind je de getuigenis van Alexander

De teamgenoten van Alexander schaarden zich gedurende de hele behandeling als één team achter hem. Sporten na kanker is geen evidentie. Daarom willen Alexander en de Leuven Bears één zeer groot TEAM bijeenbrengen tijdens De Warmste Week van Music For Life. Ze willen zo andere kinderen helpen meer te bewegen en sporten na de ziekte. Met een hip siliconen polsbandje lever je niet alleen een kleine bijdrage maar toon je ook je warm hart voor kinderen die te maken krijgen met kanker. 

De opbrengst gaat integraal naar de kinderkanker oudervereniging KiKOV-Leuven (UZ Gasthuisberg Leuven) om zo Leuvens onderzoek rond beweging en sport na de kankerbehandeling te steunen en faciliteren.

Intussen is Alexander en ONE TEAM against CANCER een hit op social media... Je kan dit hier vinden


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x