Nieuwe speler voor de Leuven Bears

Beste fans van Stella Artois Leuven Bears,

Na de nagelbijter van zondag tegen Charleroi, hebben we ons toch maar even geplaatst voor de halve finales van de beker van België tegen Mechelen. Een top prestatie van onze Bears en dat is niet het enige goede nieuws. 

Maandag 25/01 is Ryan Kriener toegekomen in Leuven. Hij is aangetrokken om onze huidige kern te verbreden. Ryan is een 22 jarige, 2m06 grote Amerikaanse Center. Hij trad aan voor The University of Iowa en tekende vorig seizoen zijn eerste professioneel contract bij de Helios Suns in de Sloveense competitie. Ryan zal na de verplichte quarantaine periode het team vervoegen. Indien de quarantaine positief verloopt zullen we Ryan aan het werk kunnen zien op 5 februari in de halve finalewedstrijd van de Beker van België tegen Kangoeroes Mechelen.

Highlights: Ryan Kriener - Iowa Highlights 19/20 - YouTube


Op 5 Februari spelen we om 20.30 onze heenwedstrijd van de halve finales van de beker in Mechelen, op zondag 7 februari om 16.15 spelen we de terugmatch in Leuven.


We hebben jullie virtuele aanmoedigingen meer dan nodig. De halve finales van de bekerwedstrijden zijn uitzonderlijk gratis te bekijken op EMBL.TV.


27 januari 2021

Nieuwe speler voor de Leuven Bears
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x