Nieuwe aanwinst voor de Leuven Bears

Beste fans van Stella Artois Leuven Bears,

Zoals jullie wellicht vermoedden komt Malcolm Cazalon dit seizoen niet meer in actie voor de Leuven Bears. Omwille van vertrouwelijkheid die we moeten hanteren rond de juridische afwikkeling van het contract, kunnen we hier niet meer over communiceren. Onze excuses hiervoor.

Maar onze sportieve cel heeft uiteraard niet stil gezeten. We zijn dan ook bijzonder tevreden om Stith kunnen aankondigen als nieuwe speler voor de A ploeg.

Stith? Ja inderdaad, maar niet Brandan uiteraard, maar wel zijn broer B.J. Stith. BJ (Broderick Jamal) Stith is 1.96 m, speelde in ‘college’ en in Griekenland en komt uit op de 2-3 positie. BJ is speelgerechtigd en zal onze Leuven Bears kleuren mee verdedigen tijdens onze wedstrijd op Bergen, zaterdag 18 Jan.

Er is trouwens nog plaats op de supportersbus. Het vertrek staat gepland om 18.35 aan café Afrit 20 of om 18.45 aan parking Bodart. Misschien zien jij BJ wel al in primeur aan het werk.

Indien jullie niet kunnen wachten om BJ aan het werk te zien, kijk dan zeker naar volgend filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=ZemRy5r2MTc

Leve Stella Artois Leuven Bears

De RvB


Nieuwe aanwinst voor de Leuven Bears
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x