Nick McGlynn aangetrokken voor seizoen 2021-2022

Stella Artois Leuven Bears mag voor volgend seizoen - naast de verlengingen van Joshua Heat, Thibault Vanderhaegen en Malcolm Bernard - nu nog een nieuwkomer aankondigen: Nick McGlynn.

Nick McGlynn is een 25 jarige Amerikaanse, 2m03 grote Center. Hij genoot zijn opleiding bij Drake College en week in het seizoen 2019-2020 voor het eerst uit naar Europa, meer specifiek naar de Bundesliga in Oostenrijk bij Vienna D.C. Timberwolves.

Afgelopen seizoen speelde Nick voor een ander team in Oostenrijk, UBSC Graz, waar hij enkele dagen geleden met zijn team werd uitgeschakeld in de Play-offs.

Met een gemiddelde van 16,4 punten en 9,4 rebounds per wedstrijd is het duidelijk dat hij heel wat in zijn mars heeft. Via deze link kan je al een eerste impressie opdoen van zijn kwaliteiten.

Wij rekenen op Nick om een dominante rol te spelen in de paint waar hij ongetwijfeld een meerwaarde zal betekenen voor het team.

Uiteraard blijft de club verder werken om voor volgend seizoen een sterk team op het parket te brengen. Hou dus onze website en onze social media kanalen goed in de gaten voor meer nieuws.

Nick McGlynn aangetrokken voor seizoen 2021-2022
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x