Next up: Okapi Aalst

Na een sterke Elite Silver League stonden de Domestic Playoffs op het programma. In de eerste ronde kwamen we uit tegen Kangoeroes Basket Mechelen. Het werd uiteindelijk een enorme beproeving voor beide ploegen waardoor de serie een spannend einde kende. Uiteindelijk trokken we na drie wedstrijden jammer genoeg aan het kortste eind. Hierdoor schuiven we door naar de BNXT-playoffs waar onze tegenstander al bekend is. 

De play-off serie tegen Kangoeroes Basket Mechelen was een waar spektakel. De eerste wedstrijd in Mechelen moesten we onze wonden nog likken. Dit werd helemaal rechtgezet in de thuiswedstrijd met een klinkende overwinning van maar liefst 24 punten verschil. Door de 1-1 stand werd de beslissende "belle" gespeeld in Mechelen op zondagavond. Na een vroege achterstand streden onze jongens zich meermaals terug in de wedstrijd. Enkele keren kwamen ze dicht in de buurt van Mechelen tot op zelfs vier punten verschil naar het einde van de partij. Jammer genoeg konden we de overwinning net niet mee naar Leuven nemen.

We nemen het namelijk op tegen Okapi Aalst dat Apollo Amsterdam uitschakelde in de vorige ronde. Vrijdag 12 mei maken we de verplaatsing naar Aalst met een tip-off om 20u30. Maandag 15 mei ontvangen we Aalst in onze Sportoase voor de terugwedstrijd en dit eveneens om 20u30.

Onze fans brachten de sfeer op een geweldige manier naar Mechelen met meer dan 150 aanwezige Leuvenaars. Laten we dit verderzetten richting het seizoenseinde. Supporter dus zeker mee op 12 & 15 mei.

Next up: Okapi Aalst
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x