Medical joker Jahmal McMurray tot het einde van het jaar bij de Bears

De competitie is ondertussen nog maar twee speeldagen ver maar we hebben al onze portie ongeluk gehad. Zo was er de kwetsure van Thibault Vanderhaegen die buiten strijd is voor 4 maanden met een polsbreuk en blesseerde Brevin Pritzl zich tijdens de wedstrijd vorige week ook aan zijn hand. Ook hij is lange tijd out, 3 maanden om precies te zijn, met een breuk in de hand. Het was voor Stella Artois Leuven Bears dan aangewezen een tijdelijke versterking te zoeken.

De sportieve staf ging onmiddellijk aan het werk en is blij om aan te kondigen dat de Amerikaanse Guard Jahmal McMurray uit Topeka Kansas werd aangetrokken tot 31/12/2022 om het team te komen versterken.
Jahmal zal meer dan vermoedelijk speelklaar zijn voor de thuiswedstrijd op 16 oktober tegen Belfius Mons-Hainaut.

De 25-jarige Jahmal speelde laatst bij Ankara Anadolu in Turkije. Je vindt Jahmal vooral terug op de 2/1 positie met een zeer efficiƫnt 2- en 3-punt shotpercentage. Zijn scorend vermogen vult hij eveneens aan met een mooi gemiddelde van assists en ondanks zijn 1m83 staat hij stevig in defence.

Jahmal zal vooral op de positie van Brevin ingezet worden maar moet er tevens voor zorgen dat er voldoende rotatiemogelijkheden zijn.

U en Stella Artois Leuven Bears

 ONE TEAM


Medical joker Jahmal McMurray tot het einde van het jaar bij de Bears
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x