Leuven Bears wint de laatste wedstrijd in de Elite Gold! Play offs gaan van start

De Cross Border competitie van de Golden League is  beëindigd. Stella Artois Leuven Bears speelde zijn laatste wedstrijd uit bij Landstede Hammers Zwolle en won deze partij overtuigend met 57-82 cijfers. Dit betekent dat de Bears deze fase afsluiten op een schitterende 4de plaats in de Golden League en op een 3de plaats in de Belgische rangschikking achter Oostende en Mechelen. Onze Leuven Bears wonnen niet minder dan 8 van de 10 wedstrijden en deden zo even goed als Oostende en Mechelen. Een ongelooflijke prestatie waar we met zijn allen trots mogen op zijn. Een dikke proficiat aan Eddy en Jill en het ganse team om zo een prestatie neer te zetten!!

Volgende week starten de kwartfinales van de Play-Offs. Stella Artois Leuven Bears zal het dan opnemen tegen Spirou Charleroi. Leuven Bears heeft het thuisvoordeel en zal dinsdag 3 mei om 20u30 Charleroi ontvangen in de Sportoase. Op donderdag 5 mei zullen onze Bears naar Charleroi trekken voor de terugwedstrijd. Indien het duel uitloopt op een 1-1 stand zal er een beslissende wedstrijd gespeeld worden in Leuven. De juiste datum en tijdstip van deze eventuele “belle” zal in de komende dagen nog worden bekend gemaakt.

Ticket en info

Voor de thuiswedstrijd op dinsdag 03/05 zullen wij andere ticketprijzen hanteren. Een ticket online en aan de kassa zal 10€ kosten in plaats van 15€ voor volwassenen. studenten, 65-jarigen en 13-18 jarigen betalen slechts 5€ inkom. Wij hopen op deze manier jullie massaal te kunnen verwachten in Sportoase om onze spelers aan te moedigen voor die eerste wedstrijd in de kwartfinales van de Play-Offs!

Vanaf zaterdag 30/04 rond 17u zullen de online tickets verkrijgbaar zijn voor deze wedstrijd van 3 mei. 

Busverplaatsing 05/05 naar Charleroi

Wil je op donderdag 05/05 graag mee op verplaatsing? Dan kan je uw plaats op de bus alvast reserveren via Griet: 0475306639

Leden betalen 10€

Niet-Leden betalen 15€Leuven Bears wint de laatste wedstrijd in de Elite Gold! Play offs gaan van start
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x