Leuven Bears in Monopoly?

Het populaire gezelschap Monopoly komt naar Leuven. Het originele spelconcept is behouden, maar alle locaties werden aangepast naar typisch Leuvense straten, pleinen of bezienswaardigheden. Zo kan je bijvoorbeeld het Stadhuis, de Oude Markt, de Kruidtuin, het Arenbergkasteel of Abdij van Park kopen, een bezoekje brengen aan de Sint-Pieterskerk, een hotel bouwen op de Grote Markt, shoppen in de Bondgenotenlaan of je vrienden trakteren op de Oude Markt.

Het laatste vakje de Leuven Bears?

Het spelbord is daarentegen nog niet helemaal klaar. Er is nog één locatie die niet bepaald is. Daarvoor hebben de initiatiefnemers een poll gelanceerd. Elke inwoner uit Leuven kan stemmen op zijn of haar favoriete sportvereniging. De sportvereniging met de meeste stemmen mag het laatste plaatsje op het bord bemachtigen, samen met voetbalclub OH Leuven. Hiervoor rekenen we dus op jou als Leuven Bears supporter! Stemmen kan via deze link en nog tot 4 mei 2021!

Vanaf november is Monopoly Leuven te vinden in de winkelrekken. Hoeveel spellen er exact zullen gedrukt worden is nog niet duidelijk, maar het spel zal niet in constante productie gaan. Fanaten die zich willen verzekeren van een exemplaar kunnen de gelimiteerde uitgave al bestellen via www.monopolyleuven.be. Het spel is te koop voor 50 euro.

Bron: Het Laatste Nieuws

Leuven Bears in Monopoly?
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x