John Fulkerson ook in 2023-2024 bij Stella Artois Leuven Bears!

Stella Artois Leuven Bears is uiteraard reeds volop bezig aan de voorbereidingen van het volgende seizoen 2023-2024.

De Club en de sportieve staf zijn dan ook zeer verheugd een eerste verlenging te mogen aankondigen.

De 26-jarige, 2m06 grote Power Forward John Fulkerson zal volgend seizoen opnieuw te zien zijn op het parket bij Leuven Bears.

John bracht zijn collegeperiode door in het NCAA 1 team van Tennessee en maakte dit jaar zijn debuut in Europa. Bij Stella Artois Leuven Bears maakte hij veel indruk met zijn atletisch en intelligente spel. Door zijn positieve en professionele ingesteldheid heeft John een belangrijke rol in het team.

John bracht tot hier toe ook al mooie gemiddelde stats op het parket. Met 9,3pnt, 6,1reb en 1,8 ass per wedstrijd is John een absolute meerwaarde bij het team dit seizoen en zijn we er zeker van dat dit volgend seizoen nog beter zal worden.

De Club en de sportieve staf zijn zeer tevreden met de verlenging van John en verwachten van hem nog mooie prestaties in de Play-offs 2022-2023 en uiteraard ook volgend seizoen.

Hou de mediakanalen van Stella Artois Leuven Bears goed in de gaten want er volgen in de nabije toekomst zeker nog verdere ontwikkelingen voor volgend seizoen.
John Fulkerson ook in 2023-2024 bij Stella Artois Leuven Bears!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x