Jill Lorent

Beste fans van de Leuven Bears,


Het seizoen ’23-’24 kent zijn ontknoping en we zijn nog steeds in de running voor een playoff plaats. Dit is zeker te danken aan onze topcoaches Eddy en Jill Lorent, die ondanks een moeilijk seizoen met vele blessures en administratieve perikelen met spelers, er toch in zijn geslaagd om in deze BNXT ronde met Nederlandse ploegen een voorlopig goede uitgangspositie te creëren voor deelname aan de playoffs begin mei.


Intussen zijn we al aan het werken aan volgend seizoen. Naast de vervanging van Eddy door Kristof Michiels willen we vandaag ook aankondigen dat Jill ook op het einde van dit seizoen de ploeg verlaat. Voor beide partijen is dit een mooi einde van een succesvolle passage van Jill binnen de Leuven Bears.

Jill heeft ons de voorbije jaren op verschillende vlakken de sportieve werking op een hoger niveau getild. Als sidekick en klankbord van ons A team vormde ze een heel complementair duo met Eddy. Het boetseren van onze jonge talenten tot topspelers, via U21A, onze Young Bears (2e in Top Division 2 !!!) is een bijzondere verdienste van haar. Daarnaast zijn we ook bijzonder fier dat haar talent ook niet onopgemerkt is gebleven bij de Belgian Cats, waar ze nu assistent coach is van dit succesvolle team.


Intussen is de sportieve cel in nauw overleg met het (jeugd)bestuur de opvolging aan het garanderen. Wij communiceren hier uiteraard meer over als we nieuwe info hierover hebben.


Bedankt Jill


Namens de Leuven Bears


Jill Lorent
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x