Interne wijzigingen

Danny Marguillier is op 15 april verkozen tot voorzitter van de VZW Leuven Bears.


Danny volgt Ben De Goignies op die zijn mandaat als voorzitter en bestuurder heeft neergelegd. Ben heeft te kennen geven dat de combinatie, eigen bedrijf (in Luxemburg) en de verantwoordelijkheden die gekoppeld zijn aan de rol als voorzitter van een grote basketvereniging niet meer verzoenbaar zijn qua werkdruk en focus. Ben was in functie, als bestuurder en voorzitter sinds 2016.
Het bestuursorgaan en de algemene vergadering wensen Ben expliciet te bedanken voor de uitermate belangrijke rol die hij heeft gespeeld om de hele Leuven Bears organisatie te laten groeien en te professionaliseren. Ben blijft lid van de Leuven Bears familie als lid, supporter en sponsor.


Danny Marguillier is van 2005 tot 2013 reeds algemeen manager geweest van de Leuven Bears. Door ziekte is hij een poos van de radar gebleven. 1 jaar geleden is hij terug in de club gekomen als bestuurder en sinds 15/04/2024 als voorzitter.


Daarnaast is Wim Klingels ook aangesteld als bestuurder van de VZW. Via deze aanstelling wil het bestuursorgaan het belang van de brede jeugdwerking alsook de Bears on Wheels in deze club beklemtonen. Wim is een jeugdproduct van Leuven, ook zijn kinderen zijn actief betrokken bij de club. Daarnaast speelt Wim vandaag een belangrijke rol in de Academy heel nauw samenwerkend met Thomas Wijns en Benny GeetsProficiat Danny & Wim

En nogmaals super bedankt Ben voor alles wat je in de club hebt gedaan.


Interne wijzigingen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x