International day of persons with disabilities - 03/12/2021

Stad Leuven schreef een mooi artikel van onze Leuven Bears on Wheels in het Leuvense magazine! Ben je benieuwd wat er in staat? 

Lees HIER het artikel op pagina 8


Wil je graag eens een wedstrijd bijwonen van onze Bears on Wheels van zodra er weer publiek is toegelaten? Hou dan zeker de kalender van de LBOW in de gaten! 

---

Onze Junior Bears on Wheels heeft een fantastische start gekend dit seizoen met maar liefst 5 nieuwe aansluitingen ! Onze jongste telg is 7 en de oudste in dit team van zeer jonge kinderen is 11 ... zij trainen elke week in een spelvorm samen met Olly en Laura, twee gemotiveerde trainers met zeer veel empathie voor “de kleintjes”. Zij leren omgaan met een sportrolstoel die als het ware hun benen vervangt bij het sporten en bouwen zo systematich vaardigheden op om te kunnen sporten onder mekaar. We zijn blij dat we met dit kleine groepje in dezelfde leeftijdklasse want het is erg waardevol om onder leeftijdgenoten te kunnen oefenen. Wij hebben de beschikking over aangepaste klein-formaat rolstoeltjes die ons nu uiteraard heel snel toelaten “de kleintjes” hun sport, rolstoelbasket, te laten beoefenen.


International day of persons with disabilities - 03/12/2021
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x