Huidige Coronamaatregelen thuiswedstrijden

Momenteel vallen we nog onder de maatregelen verbonden aan CODE ROOD:

 • CST verplicht vanaf 12 jaar
 • Mondmasker verplicht vanaf 6 jaar
 • Voldoende afstand houden (1.5m)


Tickets en ingang:

Om onnodige files te vermijden en zoveel mogelijk afstand te houden vragen we de juiste ingang te gebruiken:

 • In bezit van een ticket of abonnee?
  Gebruik de ondertussen welgekende nooduitgang (vanuit parking richting Sportoase de trapjes opgaan en eens op de rotonde ga je naar rechts).
  CST en tickets/abonnementen worden bij het betreden van de Arena gecontroleerd. Hou je CST en Identiteitskaart klaar.
 • VIP?
  We nemen terug de “oude” VIP-ingang in gebruik: kom binnen langs de hoofdingang van Sportoase en begeef je naar de 1ste verdieping via de trap LINKS of neem de lift.
  CST en tickets worden aan de Stella-Artois zaal gescand. Hou je CST en Identiteitskaart klaar.
 • Nog GEEN ticket of te laat (na 20.30)?
  Nog geen ticket: Kom binnen langs de hoofdingang van Sportoase. De INKOMKASSA bevindt zich aan de eerste ingangsdeur van de Arena (na de trap rechts).
  Kom op tijd om files te vermijden en hou voldoende afstand. CST wordt gecontroleerd en u kan een ticket aankopen. Opgepast: tickets aan de kassa zijn duurder dan online en waardebons of codes leden Leuven Bears kunnen hier niet ingeruild worden. Hou je CST en identiteitskaart klaar.


Horeca maatregelen:

VIP:

Voor onze VIP gasten vragen wij rekening te houden met volgende regels:

 • Max 6 personen aan Tafel;
 • CST scan;
 • Mondmaskerplicht tenzij je al zittend consumeert;
 • Drank halen aan toog mag maar moet al zittend geconsumeerd worden;


BALKON zitplaatsen: Tijdens time en na de wedstrijd kan u terug naar de VIP langs de grote deur naar de VIP toe (diegene die rechtstreeks uitgeeft op de tribunes)


PARTERRE zitplaatsen: Tijdens time en na de wedstrijd verzoeken wij u om via het gelijkvloers opnieuw naar de ingang van Sportoase te gaan en daar de trap naar de VIP te nemen.


Abonneehouders en toeschouwers:

Voor, tijdens en na de wedstrijd zullen wij een toog openhouden naast de tribunes aan de kant van de Cafetaria van Sportoase.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw drank te nuttigen IN de cafetaria van het sportoase zelf, met 6 aan een tafel te zitten en de juiste maatregelen te volgen.

U ontvangt een bonnetje van de club bij het buitengaan van de arena om uw drank te nuttigen en verzoeken u dit bonnetje opnieuw af te geven bij het binnenkomen van de Arena, zo hoeven wij niet opnieuw CST te scannen.


Er zullen ook vuilbakken in de Arena staan om ervoor te zorgen dat de cafetaria van Sportoase ook weer netjes achterblijft.Huidige Coronamaatregelen thuiswedstrijden
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x