Girls just want to have fun

We hebben de Elite Silver League sterk ingezet met vier overwinningen op een rij. Deze reeks hopen we verder te zetten op zaterdag 8 april tegen BC Apollo Amsterdam in onze thuishaven, Sportoase. De wedstrijd wordt op gang gefloten om 20u30.


Tijdens onze Ladies Night hebben we uiteraard heel wat extra voordelen voor de vrouwelijke supporters. Nodig dus zeker jouw vriendinnen en vrouwelijke familieleden uit op deze wedstrijd. Ten eerste voorzien we een korting van maar liefst 20% voor alle vrouwen die een ticket aan de kassa kopen. Dit staat in thema van ons 20-jarig bestaan als club, wat gevierd wordt tijdens de wedstrijd op 28/04.


Onze partner Vitala Beauty & Wellness zet onze fans ook mooi in de bloemetjes.

- 50% korting op één sessie (één zone naar keuze) laserontharing!

- 50% korting op een duomassage naar keuze bij het reserveren van de privé wellness!

- 50% korting op een Endermologie-behandeling


Ten slotte heeft Vitala nog een mooie extra voorzien voor onze fans. Enkele supporters zullen beloond worden met een wellness-goodiebag van onze partner. Ontvang bij aankomst jouw enveloppe met kortingsbonnen en een tombolalotje. Tijdens de half-time worden de winnende nummers aangekondigd. Zij kunnen na afloop van de wedstrijd hun goodie bags ophalen aan onze kassa in de VIP-zaal.


Reserveer hieronder jouw plek.

Girls just want to have fun
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x