Eerste thuiswedstrijd

Na een spannende wedstrijd op het veld van Telenet Antwerp Giants maken onze jongens zich op voor hun eerste thuiswedstrijd. Op zaterdag 23 september werd de wedstrijd in Antwerpen beslecht in de laatste minuut van de wedstrijd. Jammer genoeg trokken we net aan het kortste eind. Het resultaat? 82-78 in het voordeel van de thuisploeg.


Nu zaterdag 30 september hebben we meteen een herkansing. Deze keer spelen we in onze eigen zaal van de dagsponsor van deze wedstrijd, Sportoase Leuven. We nemen het op tegen Circus Brussels Basketball in onze eerste thuiswedstrijd van het nieuwe BNXT-seizoen.


Onze Academy wordt vertegenwoordigd door eigen jeugdspelers die de kans krijgen om mee op te lopen met onze A-ploeg. Na de wedstrijd krijgt iedereen de mogelijkheid om onze (nieuwe) helden te leren kennen. Bemachtig een handtekening en ontmoet onze spelers bij de meet & greet. Iedereen is hiervoor welkom in zaal Stella Artois op de eerste verdieping na de wedstrijd.


Het belooft een waar basketweekend te worden. Daags nadien, op zondag 1 oktober, staat er ook nog een derby op het programma. Onze B-ploeg speelt thuis tegen GSG Aarschot HSE A om 17u in Sporthal Wilsele Centrum. Supporter jij onze ploegen mee naar een waar succesweekend?


Praktische informatie:

Stella Artois Leuven Bears - Circus Brussels Basketball

Zaterdag 30 september. 

Tip-off: 20u30

Sportoase Leuven

Eerste thuiswedstrijd
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x