Dit was 20 Jaar Leuven Bears

Heel de avond was één groot feest. 

Een uitverkochte zaal, ballonnen, een museumhoek van 20 jaar clubgeschiedenis, een verjaardagstaart van maar liefst 2 meter, een vertegenwoordiging van onze Coca-Cola cheergirls van de voorbije 20 jaar, …..


Het publiek ging uit de bol en het dak ging er af in Sportoase!
Onze Bears spiegelden deze ambiance en sfeer ook op het terrein en verwenden onze fans met een geweldige 85-56 overwinning als laatste boost richting de play-offs.


Er was een mooie opkomst van fans die de opname van onze bekerwinst uit 2005 opnieuw konden beleven op groot scherm. Zij konden nadien samen met alle fans zien hoe deze legendarische ploeg voor de rest van de avond in de bloemetjes werd gezet. Wat een prestatie hebben zij destijds neergezet tegen het oppermachtige Charleroi in het seizoen 2005-2006. Elk van hen die hieraan bijdroeg verdiende een unieke award die we hen vanwege de club overhandigden.


Onze fans waren massaal aanwezig en hebben hun stem laten horen. Niet alleen door vrijdag onze ploeg naar de overwinning te schreeuwen, ze verkozen ook hun favoriete speler, Wim Vuchelen, uit de lijst van spelers die in de afgelopen jaren onze clubkleuren hebben verdedigd. Wim werd verkozen tot allereerste All-time Legend van Stella Artois Leuven Bears. Een verdiende titel voor zijn jarenlange bijdrage aan de club.


Er zijn zoveel mensen die we moeten bedanken voor hun bijdrage aan dit event. Maar zeker ook aan ieder van jullie, dankjewel voor jullie inzet en steun voor onze Club de voorbije twee decennia!


Krijg jij maar niet genoeg van ons jubileum? Bekijk hier dan alle beelden van deze topavond voor de club.


Dit was 20 Jaar Leuven Bears
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x