Communicatie Jordan Skipper-Brown

Nadat Jordan Skipper Brown op de thuiswedstrijd tegen Luik het terrein op eigen initiatief en zonder toelating verliet werd hem door de sportieve staf en de club een tweede kans geboden om zich opnieuw te bewijzen binnen het team. Uiteindelijk bleek hij deze kans niet te grijpen en bleef hij nadien enkele malen afwezig op training. In samenspraak met de sportieve staf werd de try-out met onmiddellijke ingang stopgezet.

Uiteraard werd er door de sportieve staf onmiddellijk actie ondernomen om een waardige vervanger te zoeken. De keuze viel op de 32- jarige, 2m01 grote Nederlandse International Mohamed Kherrazi.Mo speelde vorig seizoen bij de Nederlandse kampioen Den Bosch en stond enkele seizoenen geleden ook nog op het parket bij Kangoeroes Mechelen. Mo is tevens een oudgediende van Coach Eddy Casteels. Zij waren beiden aan de slag in Leiden.

Mo is een echte teamplayer, en steeds aanwezig met de volle 100% aan inzet en motivatie. Hij zal ongetwijfeld een meerwaarde zijn in het team en zal zorgen voor vuur op het terrein. Mo zal zaterdag reeds kunnen aantreden voor de wedstrijd tegen Limburg United.

Communicatie Jordan Skipper-Brown
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x