Communicatie Jahmal

Vanwege het ganse team, sportieve en medische staf van  Stella Artois Leuven Bears eerst en vooral een voorspoedig, gezond en succesvol 2023 gewenst
Wij danken jullie alvast voor jullie steun en vertrouwen in de Leuven Bears
 

Bij het begin van het nieuwe jaar 2023 willen wij graag een update geven over de huidige toestand van het  team.
De ziekenboeg wordt steeds kleiner. Thibault Vanderhaegen en Brevin Pritzl zijn na een lange revalidatie, beiden met een handkwetsuur, reeds enkele weken terug actief. Wouter Willems blijft nog zeker tot half februari aan de kant maar zijn revalidatie verloopt zeer goed.
Ondertussen werd Zan Kosic vervangen door Joshua Heath en Mohamed Kherrazi vervoegde het team in de plaats van Jordan Skipper Brown.

Jahmal McMurray werd met een tijdelijk contract tot 31 december 2022 in het team gebracht om de gekwetste Brevin te vervangen. Jahmal bleek een waardige vervanger maar na de terugkomst van Brevin en Thibault keerde Jahmal op het einde van zijn tijdelijk contract terug naar de US. Jahmal liet alvast een positieve indruk na. Wij wensen Jahmal dan ook veel succes met het verdere verloop van zijn basketballoopbaan.


Mede door de kwetsuren werden niet de gewenste resultaten behaald maar het team kwam goed uitgerust en met de juiste mindset terug uit een weekje verlof. Zij hadden de kans om tijd door te brengen met hun familie en vrienden en tevens alles even op een rijtje te zetten. De sportieve staf is er dan ook van overtuigd dat alle neuzen in dezelfde richting staan en het team klaar is om de eerste uitdaging zaterdag 7 januari tegen Aalst tot een goed einde te brengen.

Het team, de sportieve en medische staf hopen dan ook dat jullie blijven geloven in de Leuven Bears en rekenen op jullie voltallige aanwezigheid bij de volgende zéér belangrijke wedstrijden.
 
Jullie en Stella Artois Leuven Bears
ONE TEAM

Communicatie Jahmal
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x