Butgenbach 2020

Onze Jeugdafdeling Leuven Bears Academy organiseert tijdens de krokusvakantie een basketstage in het domein “Worriken” te Bütgenbach. Deze keer gaat deze door van maandag 24 tot en met donderdag 27 februari 2020 .

Deze stage is toegankelijk voor onze jongste spelers geboren van 2008 tot 2012 (U8, U10 en U12, inclusief alle reeksen). We vertrekken met bussen op maandagmorgen vanaf de parking aan de sporthal Wilsele.

De stage is specifiek gericht is op het “basketten” met nog een extra recreatieve inslag en kent sinds jaren een zeer groot succes. Samen met een ruime staf aan jeugdtrainers en begeleiders wordt er een ganse week gewerkt aan de vorming van de spelers. Prima ingerichte sportzalen staan tot onze beschikking, alsook een mooi overdekt zwembad. Ter afwisseling staan eveneens andere activiteiten op het programma, we hopen op sneeuw, zodat we onder leiding van plaatselijke monitoren ook andere sporten kunnen beoefenen. Er staat ook een activiteit met de spelers van het Young Bears Team op het programma al moeten we dat nog concreet afspreken.

De eerste afspraken zijn gemaakt en de praktische organisatie van Bütgenbach 2020 staat voor de deur. We wensen natuurlijk een minimum vereist aantal inschrijvingen te registreren om het evenement te laten doorgaan in optimale omstandigheden. Anderzijds, zo de capaciteit van 45 spelers overschreden wordt, zullen de eerst ingeschreven deelnemers voorrang krijgen. Opgepast, de datum van betaling van het voorschot is hierin bepalend hierin!

Let op, we proberen teleurstellingen te voorkomen ... hou er rekening mee dat alleen door betaling van het voorschot kan ingeschreven worden ! Betalingen gemaakt op ‘memodatum’ gelden niet als inschrijving tot het bedrag effectief werd ontvangen op de rekening.

We hebben de deelnemingsprijs vastgelegd op € 275 , inclusief transport, verblijf enz. – uiteraard exclusief zakgeld. Dit is mogelijk dankzij een substantiële steun en sponsoring van onze supportersclub de “Leuven Bears”.

Graag indicatie of je mee kan of niet …..

Inschrijven doe je door een voorschot van € 120 over te schrijven met vermelding van de naam en de ploeg van de speler (belangrijk !) op rekening BE67 7340 0901 9187 op naam van Leuven Bears.  

Wij kijken alvast uit naar jullie deelname aan Bütgenbach 2020 !

Meer info bij Mathias Vanduffel op mathias_van1@hotmail.com

Butgenbach 2020
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x