Brevin Pritzl, nieuwe versterking voor volgend seizoen

De Club wil ook graag aan jullie een nieuw gezicht voorstellen. Brevin Pritzl tekende vandaag een contract voor 1 seizoen bij Stella Artois Leuven Bears. Brevin is een 1m91 grote shooting guard en werd geboren op 09 oktober 1996 in Wisconsin. Hij bracht ook zijn college jaren door in het NCAA team van Wisconsin.

Zijn eerste seizoen in Europa, 2020-2021, bracht hij door bij het Servische team KK Tamis en dit seizoen vertoefde hij in de Deense competitie bij FOG Naestved.

Hij trad 28 keer aan en speelde gemiddeld 31min/wedstrijd. Met een gemiddelde van 16,6pnt/wedstrijd aan 43,5% 3pnt, 54,1% 2pnt en 97,4% vrijworpen mogen we stellen dat Brevin een absolute meerwaarde voor het team zal zijn.

Naast zijn scorend vermogen vermelden we toch ook even dat Brevin met een gemiddelde van 5,3 rebounds en 2 assisten een zeer complete speler is.

Stella Artois Leuven Bears heet Brevin dan ook van harte welkom in de Leuven Bears familie. Er volgen  nog andere aankondigingen met betrekking op het team 2022-2023. Wij houden jullie alvast op de hoogte.


Brevin Pritzl, nieuwe versterking voor volgend seizoen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x