Belle zaterdag 07/05 - 14u in Sportoase - GRATIS INKOM

Gisterenavond verloren we onze 2e wedstrijd binnen de eerste ronde van de play-offs in Charleroi wat maakt dat de stand nu 1 -1 is.
We zullen nu zaterdag 07/05/2022 om 14uur in Sportoase de “Belle” spelen om uit te maken welke ploeg er naar de volgende ronde (halve finale) doorstroomt.

Iedereen mag GRATIS binnen om onze ploeg naar de overwinning te juichen! 
 
Na deze wedstrijd zal er een nieuwe communicatie volgen afhankelijk van het resultaat om jullie op de hoogte te brengen van de volgende wedstrijd(en).

Opmerking: Gezien er op 08/05 een BK Cheerleaden zal plaatsvinden in Sportoase en de voorbereidingen voor dit BK al starten op 07/05, zal er GEEN VIP Lounge opengaan. Onze Partners en VIPs kunnen de arena binnengaan langs de ingang op de gelijkvloerse verdieping.
We voorzien een 2e drankstand in de arena zelf (aan de kant van VIP) waar partners jetons kunnen aankopen voor hun consumpties (dit kan cash, bancontact of op factuur). Deze Jetons kunnen dan de volgende wedstrijd ingeruild worden voor drankwaarde op de drankkaart zoals we hem kennen in de VIP Lounge!

Wij hopen op jullie massale aanwezigheid zaterdag om onze Bears naar de volgende ronde te juichen!

Met vriendelijke groeten,
Leuven Bears


Belle zaterdag 07/05 - 14u in Sportoase - GRATIS INKOM
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x