Activiteiten Family Day

Op zondag 16 oktober organiseert Stella Artois Leuven Bears haar Family Day. Eerder kon je lezen dat er allerlei leuke activiteiten voorzien zijn. Maar wat houden deze nu juist in?

Onze kids activiteiten starten al om 14u in Sportoase Leuven!

  • Cheerleader voor één dag: Leer samen met onze cheerleaders van Aike Raes danscentrum hun nieuwste dans. Voer het samen met de hele groep op tijdens de eerste timeout van de wedstrijd. De cheers zullen in de arena wachten op kindjes die graag het dansje willen aanleren!
  • Gratis toegang tot de Funoase: Sportoase Leuven opent de deuren van haar binnenspeeltuin volledig gratis speciaal voor onze fans. Bij het afhalen van het wedstrijdticket krijgen kinderen (-12 jaar) een WIT bandje waarmee ze toegang krijgen tot Funoase. Uiteraard mag de ouder ook gratis mee binnen.
  • Laat je schminken tot Leuven Bear of basketbal. Of zet een tijdelijke tattoo van Leuven Bears op jouw arm. En toon zo jouw supportershart aan alle andere fans!


Tijdens de pauzes hebben we ook shows en entertainment voorzien. Tijdens de rust geven de Leuven Bears On Wheels het beste van zichzelf. Tussen kwart 1 & kwart 2 spelen we ook een gloednieuw spel, de Leuven Bears Kids Challenge. Kom er zelf zondag achter wat dit juist inhoudt!


We sluiten de Family Day af met een signeersessie met alle spelers. Bemachtig de handtekening van jouw favoriete speler na de wedstrijd.

Activiteiten Family Day
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x