A-team 2020-2021 is compleet!

Beste fan van Leuven Bears

Dat het bijzondere tijden zijn deze dagen beseffen jullie evenzeer als wij. Intussen is er gelukkig weer heel wat mogelijk en langzaam maar zeker trekt ook de basketbalcompetitie zich op gang. De eerste trainingen zonder fysiek contact zijn achter de rug en de komende weken kan er vaker intens worden getraind. Maar ook achter de schermen is er hard gewerkt aan het bouwen van een nieuwe ploeg voor volgend seizoen.

Onze ploeg voor het seizoen 2020-2021 is intussen volledig. Naast het trainersduo Eddy & Jill, starten we het seizoen met Brandan Stith, Joshua Heath, Hugh Robertson, Joris Fauconnier, Seppe D'Espallier en Luka Kotrulja. Intussen heeft ook Jonas Delalieux zijn contract verlengd. Daarnaast zijn we ook blij 2 nieuwe spelers te kunnen aankondigen:

Ziga Fifolt (27j) is een Sloveense center van 2.11 m die afgelopen seizoen uitkwam voor het Sloveense KRKA NOVO MESTO. Bekijk zijn hoogtepunten op volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=R66HupkQfhY 

Tot slot zal ook Thibault Vanderhaegen, een Oostends jeugdproduct van 22 jaar die de vorige seizoenen uitkwam voor Den Helder in Nederland, ons team het komende jaar versterken. Thibault meet 2.04 m en is Belgisch jeugdinternational U18/U20. Hij werd in 2018 kampioen met DUVA Gistel in de Belgische 2e Nationale (het 2e team van Filou Oostende). Bekijk zijn highlights op: https://www.youtube.com/watch?v=VG9Ca6d_Rr0. Deze 9 spelers aangevuld met onze eigen toptalenten vormen de basis van ons A-team.

De competitie start, met de gegevens die we vandaag hebben, voor ons A team op 3 oktober met een wedstrijd in Aalst. Op 10 oktober spelen we voor de eerste keer in 7 maanden terug thuis, tegen Luik. We kijken nu alvast uit naar jullie komst. De kalender (onder voorbehoud) kan je terugvinden op http://euromillionsbasketball.be/games.php?year=x2021&nat=bel. We houden jullie uiteraard op de hoogte indien er nog wijzigingen zijn.

Tot heel binnenkort, we kunnen niet wachten om jullie terug te zien.

Leve de Leuven Bears
A-team 2020-2021 is compleet!
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x