Fun On Wheels

Tijdens het weekend van 22 juni en 23 juni organiseren de Leuven Bears on Wheels voor de tiende maal een tornooi “with a twist”!


FUN ON WHEELS is een evenement dat basket,  sensibilisering en plezier combineert.

Het concept is eenvoudig. Een ervaren rolstoelbasketter van LBOW of JBOW begeleidt een ploeg van minstens vier niet-rolstoelbasketters die voor deze gelegenheid wel in een sportrolstoel zullen plaatsnemen. De rolstoelbasketter mag meespelen, de ploeg uitleg geven, leiden, zorgen voor goeie passen en organiseren van het spel maar mag zelf NIET scoren. 

Op deze manier leren de niet-rolstoelbasketters op een plezierige wijze met een sportrolstoel maneuvreren en ervaren hoe het is om deze sport te beoefenen in een geest van kameraadschap, openheid en vriendschappelijke sportiviteit. 

Met een aangepast reglement spelen we enkele korte wedstrijdjes in een knock-out formule. Iedereen mag spelen!

Rolstoelbasket ...  een ervaring rijker en gegarandeerd met veel plezier !

Ploegen die reeds deelnamen in vorige edities zijn onder meer ... 

Veteranen, t’ kaffaat, Antilope, Canisha, Ohoh fantastic, Supercalifragilisticexpealidocius, , The young stewards, Ph D’s on wheels, , BCG, The Stewards, Wet Wheels, Dynamo Bertem, OVH, Team bazooka, Tiger vets, Che Guevaras, Vabco, K4, Hermes Wilsele, Leuven Bears vets, Balderse Bears  .... 

Het toernooi zal doorgaan op 22 en 23 juni 2019 in het Redingenhof en zal plaatsvinden gespreid over de dag, volgens het wedstrijdprogramma. (schema beschikbaar na 10 juni)

Inschrijven doe je volgende link: https://forms.gle/UPqjy6mEUfe398hm9

Wil je meer info, aarzel niet ons te contacteren op : fow@leuvenbears.be

Inschrijvingen sluiten op zaterdag 8 juni 2019?


Dit jaar organiseren de supportersclub samen met LBOW op zondag ook een super BBQ om dit evenement te steunen. Van 12u-18u zal een ruim assortiment van vleesjes op bestelling beschikbaar zijn. 

Inschrijven voor de BBQ kan via deze link.

Tot dan !    

Het FOW team

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x