Twee decennia Stella Artois Leuven Bears

Keer samen met ons terug naar het verleden en herbeleef de voorbije twintig jaar van ons geliefde basketbalteam in het online museum. Bekijk oude foto's die intense momenten op het veld vastleggen en lees de historische nieuwsartikelen die onze geschiedenis hebben vastgelegd. Herbeleef de herinneringen en verhalen alsof je er zelf bij was, bij elke rebound, assist of lay-up.

Ben je een nieuwe fan? Dan kan je Stella Artois Leuven Bears beter leren kennen. Lees alles over oud-spelers tot onze Europese avonturen.
Ben je al twintig jaar fan? Herbeleef dan de meest memorabele momenten van de laatste twee decennia.

Het online museum bestaat uit twee delen. Het eerste deel bevat oude foto's van de ploeg in actie, die een nostalgische blik op het verleden bieden. Het tweede deel belicht fascinerende oude nieuwsberichten, die een onthullend inzicht geven in de ontwikkeling van de ploeg door de jaren heen. Het is een fantastische manier om meer te weten te komen over onze club en haar geschiedenis.Leuven Bears fysiek museum

Kom op vrijdag 28 april naar het Leuven Bears museum. Er worden allerlei oude beelden, memorabilia en artikels tentoongesteld. Voor en na de wedstrijd kan je zelf ook op de foto met onze eigen beker van Belgiƫ. Mis de kans niet om samen met ons een reis door het verleden te maken en bereid je voor om je Bears aan te moedigen!


Twee decennia Stella Artois Leuven Bears
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x