Dit was 20 Jaar Leuven Bears

Heel de avond was één groot feest. De sfeer was onnavolgbaar en dit vertaalde zich naar de spelers op het terrein. Een geweldige 85-56 overwinning werd behaald als laatste boost richting de play-offs.


Er was een mooie opkomst van fans die onze bekerwinst uit 2005 opnieuw samen wouden beleven. Zij konden nadien samen met alle fans zien hoe deze legendarische ploeg voor de rest van de avond in de bloemetjes werd gezet. Wat een prestatie hebben zij neergezet tegen het oppermachtige Charleroi in het seizoen 2005-2006. Elk van hen die hier een bijdrage in had verdiende daarom ook een unieke award.


Onze fans hebben hun stem laten horen. Niet alleen door vrijdag onze ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Ze kozen ook hun favoriete speler die ooit onze clubkleuren heeft verdedigd. Proficiat aan Wim Vuchelen. Hij werd verkozen tot All-time Legend van Stella Artois Leuven Bears. Een verdiende titel voor zijn jarenlange bijdrage aan de club.


Er zijn te veel mensen om te bedanken voor hun bijdrage om dit event mede mogelijk te maken. Net als iedereen die de voorbije 20 jaar zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Daarom wil de club iedereen bedanken voor alle inzet de voorbije twee decennia.


#ONEFAMILY #WEBEARS

Dit was 20 Jaar Leuven Bears
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x